NAČINI PLAĆANJA


Visa Maestro MasterCard Visa Secure Master id check Monri sigurno karticno placanje

 

1.

Gotovinom

Plaćanje gotovinom Vam omogućava da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na željenu adresu, i to tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje gotovinom je moguće i u slučaju da ste odlučili da proizvod preuzmete lično na našoj adresi.

 

2.

Online plaćanje

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.

 

3.

Karticom do 12/24 rate

Kartice sa kojima možete platiti do 12/24 rata su:

  • Unicredit Bank - Visa Classic: na rate do 24 mj.
  • Unicredit Bank - MasterCard revolving: na rate do 24 mj.
  • Unicredit Bank - Visa revolving: na rate do 24 mj.
  • Unicredit Bank - Zlatna Visa revolving: na rate do 24 mj.
  • NLB banka - Master Charge: na rate do 24 mj.

Cijenu i ratu možete vidjeti za svaki proizvod u našoj ponudi tako što ćete otići na željeni proizvod potom kliknuti na dugme "NAČINI PLAĆANJA".

 

4.

Karticom do 36 rata

Kartice sa kojima možete platiti do 36 rata su:

  • Sparkasse bank - MasterCard Shop&Fun: na rate do 36 mj.
  • BBI banka - Visa kupovna kartica: na rate do 36 mj.
  • Sberbank BH - Kartica na rate - Cash Card: na rate do 36 mj.
  • Raiffeisen bank - VISA Magic Card: na rate do 36 mj.

Prilikom plaćanja jednom od navedenih kartica svaki iznos kupovine biće podijeljen na već ranije definisan broj rata dogovoren sa Vašom bankom (do 36 rata maksimalno), a u zavisnosti od potrošenog iznosa. Kod plaćanja nije potrebno birati broj rata!

 

5.

Virmanom/Općom uplatinom

Narudžbu plaćate virmanom/općom uplatinom: internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, banci ili pošti. Sve informacije vezane za za plaćanje ćete dobiti po završetku narudžbe na Vašu email adresu.

Potrebno je kod načina plaćanja odabrati plaćanje e-bankingom/virmanom.

 

 

100% SIGURNO PLAĆANJE


Monri WebPay garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Usluga se implementira korištenjem najvišeg sigurnosnog standarda koji se zahtjeva u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.

 


 

*Sva plaćanja vrše se u valuti Bosne i Hercegovine, tj. u konvertibilnim markama (KM). Zaduženi iznos na Vašoj kreditnoj kartici se zatim konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema važećem valutnom kursu kartičarskih kuća.

*All payments will be affected in Bosnian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.