NAČINI PLAĆANJA


Nacini placanja

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja, a u ovom trenutku mogući su sljedeći načini plaćanja.

 

1.

Gotovinom

Plaćanje gotovinom Vam omogućava da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na željenu adresu, i to tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje gotovinom je moguće i u slučaju da ste odlučili da proizvod preuzmete lično na našoj adresi.

 

2.

Karticom jednokratno

Kartice koje prihvatamo: MasterCard, Maestro, Visa - svih banaka.

 

3.

Karticom do 12/24 rate

Kartice sa kojima možete platiti do 12/24 rata su:

  • Unicredit Bank - Visa Classic: na rate do 24 mj.
  • Unicredit Bank - MasterCard revolving: na rate do 24 mj.
  • Unicredit Bank - Visa revolving: na rate do 24 mj.
  • Unicredit Bank - Zlatna Visa revolving: na rate do 24 mj

Cijenu i ratu možete vidjeti za svaki proizvod u našoj ponudi tako što ćete otići na željeni proizvod potom kliknuti na dugme "NAČINI PLAĆANJA".

 

4.

Karticom do 36 rata

Kartice sa kojima možete platiti do 36 rata su:

  • Sparkasse bank - MasterCard Shop&Fun:na rate do 36 mj.
  • BBI banka - Visa kupovna kartica:na rate do 36 mj.
  • Sberbank BH - Kartica na rate - Cash Card:na rate do 36 mj.
  • Raiffeisen bank - VISA Magic Card:na rate do 36 mj.

Prilikom plaćanja jednom od navedenih kartica svaki iznos kupovine biće podijeljen na već ranije definisan broj rata dogovoren sa Vašom bankom (do 36 rata maksimalno), a u zavisnosti od potrošenog iznosa. Kod plaćanja nije potrebno birati broj rata!

 

5.

Virmanom/Općom uplatinom

Narudžbu plaćate virmanom/općom uplatinom: internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, banci ili pošti. Sve informacije vezane za za plaćanje ćete dobiti po završetku narudžbe na Vašu email adresu.

Potrebno je kod načina plaćanja odabrati plaćanje e-bankingom/virmanom.

 

 

100% SIGURNO PLAĆANJE


Monri WebPay garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Usluga se implementira korištenjem najvišeg sigurnosnog standarda koji se zahtjeva u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.