CANON printer multifunkcijski imageRunner 1435

Vrsta uređaja

Vrsta

Multifunkcijski printer
Tehnologija ispisa

Tehnologija

Laserski
Boja ili crno-bijeli

Boja

Crno bijeli
Format ispisa

Format

A4
Garancija proizvoda Garancija 12 mj. Saznaj više >
Besplatna dostava Besplatna dostava Saznaj više >
Načini plaćana Možete platiti:
  • Pouzećem
  • Karticama jednokratno i na rate
  • Virmanom
Saznaj više >

Specifikacije i detalji

Šifra proizvoda 005831
Model CANON printer multifunkcijski imageRunner 1435
Vrsta uređaja Multifunkcijski printer
Tehnologija ispisa Laserski
Namjena Poslovni korisnici
Boja Crno bijeli
Format Max. do A4
Duplex DA
Mreža (LAN) DA
WI-FI NE
Mjesečni ciklus -
Garancija 12 mjeseca/mjeseci
Ostalo Brzina ispisa: 35 str/min, Rezolucija ispisa: do 600 x 600 dpi, Inicijalni toner: 17.600 str. Funkcije: ispis, kopiranje, skeniranje

imageRUNNER 1435

imageRUNNER-1435

Ovaj višenamjenski A4 uređaj osmišljen je za tvrtke koje zahtijevaju isplativ rad te pruža brzo i učinkovito crno-bijelo ispisivanje. Njegov kompaktni dizajn savršeno će se uklopiti u razna okruženja u obliku stolnog ili podnog uređaja.

Organizirajte radne procese za dokumente

Uređaj imageRUNNER 1435 može se nositi s radnim opterećenjima malih radnih skupina zahvaljujući robusnom dizajnu, kapacitetu papira od 1100 listova i velikoj brzini ispisivanja od 35 ppm. Rukovanje dokumentima jednostavno je uz intuitivan rad te brzo skeniranje u boji. Dodatnu fleksibilnost omogućuju opcije za mobilno ispisivanje i skeniranje, kao i mogućnost skeniranja na USB memoriju i ispisivanje s nje.

Kontrolirajte troškove

Ovaj uređaj spaja mogućnosti raznih uređaja u jednome i nudi isplativ ispis. Ukupni troškovi ispisivanja mogu se dodatno smanjiti uz značajke koje olakšavaju upravljanje i administraciju, uključujući automatizirano očitavanje brojača, upravljanje tonerima i daljinsku dijagnostiku, kao i centralizirano upravljanje jednim ili više uređaja.

Štoviše, upravljanje troškovima ispisivanja ne može biti jednostavnije uz ugrađenu podršku za softver uniFLOW tvrtke Canon koji pruža veću transparentnost i bolje upravljanje, omogućavajući vam praćenje i naplatu specifičnih poslova ispisivanja po pojedincima, odjelima, lokacijama i projektima, kao i izvješćivanje po pojedinom korisniku.

Zaštitite povjerljive informacije

Vaše informacije zaštićene su nizom standardnih značajki kao što su nativno zaštićeno ispisivanje te podrška za standardne mrežne sigurnosne protokole, poput protokola IP Sec. Dodatne sigurnosne opcije, koje obuhvaćaju korisničku kontrolu pristupa, pružaju dodatne razine sigurnosti za zaštitu vaših povjerljivih informacija.

Učinkovito upravljajte uređajima

Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što je PCL. Uređaj imageRUNNER 1435 pomaže olakšati teret upravljanja i administracije vaših uređaja uz automatizirano očitavanje brojača, upravljanje potrošnim materijalom i dijagnostiku. Daljinsko ažuriranje programskih datoteka može se vršiti s uređaja, čime se dodatno smanjuju prekidi rada. Kompaktan dizajn u obliku stolnog ili podnog uređaja, u kombinaciji s unaprijeđenim mogućnostima upravljanja, čini uređaj imageRUNNER 1435 savršenim za uravnotežen rad s uređajima iz širih asortimana imageRUNNER i imageRUNNER ADVANCE.

Budite ekološki odgovorni

Ovaj uređaj sukladan je standardu ENERGY STAR®, zadovoljava najnovije zahtjeve ekoloških brendova, kao što je Blue Angel, i omogućuje nisku tipičnu potrošnju energije od samo 2 W ili manje u stanju mirovanja. Osim toga, određeni dijelovi uređaja imageRUNNER 1435 napravljeni su od bio-plastike i reciklirane plastike.

Proizvode na web stranici WWW.PRINTERI.BA možete platiti pouzećem, virmanski, karticama jednokratno i na rate. Trenutno su mogući sljedeći načini plaćanja, koji će uskoro biti prošireni.

PLAĆANJEM POUZEĆEM U GOTOVINI

Plaćanje gotovinskiPouzećem u gotovini prilikom preuzimanja1,216.00


PLAĆANJEM KARTICAMA JEDNOKRATNO

Plaćanje KARTICAMAPlaćanje karticama jednokratno (sve banke)1,216.00


PLAĆANJE KARTICOM DO 24 RATE

Visa ClassicUnicredit Bank - Visa Classic (do 24 rate)1,337.60 KM / već od 55.73 KM / mj.

MasterCard RevolvingUnicredit Bank - MasterCard Revolving (do 24 rate)1,337.60 KM / već od 55.73 KM / mj.

Visa RevolvingUnicredit Bank - Visa Revolving (do 24 rate)1,337.60 KM / već od 55.73 KM / mj.

Visa RevolvingUnicredit Bank - Visa Gold (do 24 rate)1,337.60 KM / već od 55.73 KM / mj.

MasterCard ChargeNLB banka - Master Charge (do 24 rate)1,216.00 KM / već od 50.67 KM / mj.


PLAĆANJE KARTICOM DO 36 RATA

Shop and Fun karticaSparkasse - MasterCard Shop & Fun (do 36 rata)1,216.00 KM / već od 33.78 KM / mj.

Visa kupovna karticaBBI - Visa kupovna kartica (do 36 rata)1,216.00 KM / već od 33.78 KM / mj.

Cash Card karticaSberbank BH - Cash Card kartica (do 36 rata)1,216.00 KM / već od 33.78 KM / mj.

Visa Magic CardRaiffeisen - VISA Magic Card kartica (do 36 rata)1,216.00 KM / već od 33.78 KM / mj.


Napomena: *Cijene su maloprodajne, izražene u konvertibilnim markama sa pripadajućim PDV-om. Iskazane naše najniže redovne cijene na web stranici WWW.PRINTERI.BA važe za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje.

  • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
  • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
  • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama.
  • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (24h/ 48h).
  • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
  • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
  • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.

Pitanja i odgovori

U kontakt formi ispod nas možete pitati za sve potrebne informacije u vezi sa proizvodima, plaćanjima, dostavom i slično. Za brze odgovore i pomoć pri kupovini pozovite nas telefonski na 033 873 872.
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar


Primaj posebne ponude direktno na svoj email.